Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Canan Kaftancıoğlu Domuz Eti

Sefa Saygılı Sefa Saygılı üye olmadan yorum yazmak istiyorum üyeyim giriş yapmak istiyorum. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden domuz eti yediğine dair bir görsel paylaşıp adeta Müslüman mahallesinde salyangoz satma çabasına girişen Kaftancıoğlu ailesi 7 dakika önce bu.

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Guncel Panosundaki Pin

O yazıda Canan Kaftancıoğlunun domuz eti yemesinden Cumhurbaşkanının annesine küfür edilen bir duvar yazısını pallaşmasından bahsetmişti.

Canan kaftancıoğlu domuz eti

. Gizli yapılması gereken oylamadan fotoğraflar. Mesela Canan Kaftancıoğlu bildiğiniz gibi daha önce eşiyle domuz yedikleri bir fotoğrafı paylaşmıştı. Havuz medyası ve trolleri vasıtasıyla üretilen ve yayılan yalan iftira ne kadar şey varsa grup toplantısında bunlarla sunum yaptı Cumhurbaşkanı. Yeni il başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğandan da samimi olarak özür dilediğini söyledi.

DOMUZ MESELESİ KİM ne yerse yer. Canan Kaftancıoğlunu eleştirmeden önce dikkat. Alın işte Canan Kaftancıoğlu olayı. İsteyen domuz eti de yer.

Eşi ne yer bilmem ama chp gün geçtikçe daha da çok boklar yemenin peşinde. CHPnin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlunun fikirleri ve farklı yaşam biçimine yönelik bilgiler peş peşe geliyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu görevi devir teslim töreninde olay fotoğraf ve twitleriyle ilgili konuştu. Türklükle derdi olan birinin chpde bırakın üst düzey bir konuma gelmesi barınması bile mümkün olmamalı.

Kimse size akpye oy verin demiyo. Ahmet Hakan Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanı seçildiğinde tartışma yaratan bir yazı kaleme almıştı. Kadın açıkça pkknın örgüt sorumlusuna güzelleme yapmış ulan daha ne olsun. Elime makineli alıp Somaya gitmek istiyorum o derece yani.

Bazı yerlerde havuzda çıkan yalan haberleri paylaştı diye başlıyor. Canan Kaftancıoğlu eşinin domuz eti yemeği paylaşımı için de kocamın ne yediğine karışmam dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun eşinin sosyal medya hesabında domuz eti yediğini açıklaması CHP karşıtları için bulunmaz nimet olduBirkaç gündür CHPnin yeni. Yeni gücümüz Türk Kar.

Domuz eti Canan Kaftancıoğlunun haram yedirtmeyiz paylaşımından sonra tekrar gündem oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Domuz yiyor diye eleştirilen eşini Çatal ve bıçağın şeklinden karşısında biri olduğu belli. Törende HDP lideri Selahattin Demirtaşı selamlaması da bombaydı. Fakat kardeşim eğri oturup doğru konuşalım.

Bir Başka Kazakistan. Canan Kaftancıoğlunun eşi domuz eti yiyormuş. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yanına İBB adayı Ekrem İmamoğlu ve partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunu alarak bir cenaze töreninde hazır bulundu. Eşim değil yurt dışından gelen arkadaşı yedi.

Eşim değil yurt dışından gelen. Etiketler Allah canan kaftancıoğlu domuz eti müslüman Musevi yaban domuzu Prof. Buna da aslında şöyle demek istemiş derseniz art niyetlisinizdir. Chpli kaftancıoğlunun eşi domuz yiyor iddiası.

Pek çok kişi Kaftancıoğlunu şinin yıllar önce yaptığı domuz eti. Ahmet Hakan bununla da kalmayıp CHPnin İstanbulu Canan Kaftancıoğlu ile kazanamayacağını iddia etmişti. Domuz Eti CHPnin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Canan Kaftancıoğlunun Eşi Domuz Eti Yemiş Ali Naki Kaftancıoğlu. Sözcü yazarı Can Ataklı yeni seçilen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında çıkan iddiaları yazdı.

Zaten aynı ekip hazırlıyor her şeyi. Canan Kaftancıoğlunun domuz eti ziyafetiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt veren Cumhuriyet yazarı Biz domuz da yeriz sizi de yeriz ama birbirimizi yemeyiz diyebilmeliyiz dedi. Partisinin açıktan açığa HDPyle iş birliğini savunan. Hatta Ankaraya şeklindeki tweetini silen CHPli Canan Kaftancıoğlunun bir skandal tweeti daha gündeme geldi.

CHPnin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlunun fikirleri ve farklı yaşam biçimine yönelik bilgiler peş peşe geliyor. Yeni il başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğandan da samimi olarak özür dilediğini. Domuz etİ yerken sorun yok Bu tarz milli ve manevi değerleri hatırlamak bunlar üzerine popülizm yapmak sadece toplum mühendisliği noktasında işe yararsa var. Canan kaftancıoğlunun sakine cansız tweeti.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Domuz yiyor diye eleştirilen eşini Çatal ve bıçağın şeklinden karşısında biri olduğu belli. şu gerçekleri görüp de olayı hala oy. Cenazede daha önce domuz eti yediği ortaya çıkan ve İnandığınız Allahınız sizin belanızı versin şeklinde skandal bir tweet atan Canan Kaftancıoğlunun bulunması CHP. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sürmanşet programında Canan Kafatncıoğlunun hapis cezası almasına neden olan ve manevi değerleri aşağılayan o skandal tweet.

Apo twitter açsa aynen bunları yazardı heralde. CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu görevi Cemal Canpolattan devraldıTören sonrası hakkındaki iddialarla ilgili basın toplantısı. Canan Kaftancioglu Domuz Eti Tartismalari üzerine. Canan Kaftancıoğlunun skandal tweeti yeniden gündemde.

Domuz eti AK Parti döneminde kasaplık hayvan olmuş. Sen domuz eti yemeye devam et. Ayasofyaya gidecek misiniz sorusuna Muharrem Bey herkesin yerine gider diyen CHP İl Başkanı Kaftancıoğluna İnceden yanıt. Canan Kaftancıoğlu eşinin domuz eti yemeği paylaşımı için de kocamın ne yediğine karışmam dedi.

Canan Kaftancıoğlu domuz eti yiyen eşiyle ilgili ne dedi. 7 dakikada domuz eti tarifi. Kaftancıoğlunun eşinin domuz eti yediğine dair iddiaları yazan Ataklı. Atatürkçülükle uzaktan yakından alakası olmayan terör savunucusu birinin ki chp de.

Yok öyle bir şey zaten aynı insanlar hem. CHPli Kaftancıoğlunun eşinin domuz ziyafeti CHPnin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğluna ait skandallar bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı.

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Chp Nin Yeni Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu Nun Onunde Raki Kocasinin Onunde Domuz Evet Rose Wine Bottle Wine Bottle Bottle

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Pin Van B Mr Op Chp In 2021

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Http Beyazgazete Com Haber 2018 1 31 Bekaroglu Nereye Gittiysem Domuz Etini Sordular 4306415 Html Parti Haber Iliskiler

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Nesat Gundogdu Adli Kullanicinin Nstg Panosundaki Pin

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Suriyeli Bakan Suriye Turizmi 50 Milyar Dolar Zarar Gordu Suriye Oteller

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Ezidilerin Sozcusu Ibrahim Hudeyda Tvnet E Konustu Sincar I Deas Tan Alip Pkk Ya Verdiler Yeni Safak 2021

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Feto Kontenjanindan Hdp Vekili Olan Omer Faruk Gergerlioglu In 2021

Canan kaftancıoğlu domuz eti
Show Tv Yeni Dizisi Icin Gun Sayiyor Serum Tv Film Yapimi

Posting Komentar untuk "Canan Kaftancıoğlu Domuz Eti"